dinsdag 24 augustus 2010

Blok 7 en 8 eindelijk af van mijn Sal!!


Hallo allemaal,


Na een radiostilte van heeeeel lang,te lang eigenlijk, heb ik dan toch weer de ruststandknop gevonden om te kunnen borduren. Door de zomervakantie,en daardoor de aanwezigheid van beide kids,kwam het er gewoon niet van, de hele vakantie is vooral te omschrijven als één groot festijn van politie-agentje-spelen omdat de kids niet met en ook niet zonder elkaar kunnen. Een heel herkenbaar iets voor de bordurende moeders onder ons. ;)

Maar nu we aan de tweede week van het schooljaar bezig zijn (hoera,hoera) is het onmogelijke dan toch gelukt; ik kan weer ongegeneerd borduren en tot rust komen.

Na lange tijd heb ik dan toch blok 7 en 8 af kunnen maken van mijn Sal, inmiddels ben ik weer de gelukkige bezitter van blok 9 en 10 en popel ik om verder te gaan. Eindelijk kan ik de constante opschepperij van mijn zus, dat ze wéér een A4-tje af heeft van haar Fractal of het zoveelste blok van haar Sal af heeft, naast me neerleggen en haar om de oren slaan dat ik blok 7 én 8 af heb!!! Hahahahaha.


Bijgaand uiteraard de foto van beide blokken.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb maar 1 kind (3 jaar) en die heeft nog 2 weken vakantie voordat ie weer naar peuterspeelzaal mag (en hij wilt al vanaf de 1e vakantiedag) Ik kan enkel 's-avonds als ie op bed ligt wat doen (huishouden en handwerken) want ik heb m'n handen vól aan hem. Die zomervakantie duurt mij echt te lang hoor!

  Borduur ze!
  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor. Heb je je achterstand al ingehaald? :p Leuke blog trouwens, ik volg hem vanaf nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haaaai Zusje,
  Mooi wordt ie hoor. Neemt niet weg dat ik inderdaad weer bijna een A4-tje afheb van de Fractal hehehehehe. En vandaag onverwachts een dagje vrij dus je snapt wat er in de planning zit ;-)

  Ik vind trouwens dat je niet kunt zien dat ie niet goed aansluit. Dat heb je prima opgelost met die extra steekjes!

  xxx Zus

  BeantwoordenVerwijderen