vrijdag 20 mei 2011

In sneltreinvaart : Blok 14 af!!!

Jemig-de-pemig zeg, heb ik toch in een kleine anderhalve week een blok gerealiseerd!!!! Woei, wat een triomfantelijk gevoel geeft dat steeds. En met het komende blok in de startblokken kan ik al roepen dat ik op de helft ben,als ik dat blok af heb. Hoera hoera, jubel en juich.
 Ik heb uitgerekend dat de anderen die met sal 32 bezig zijn inmiddels al bij blok 21 of 22 zijn, maar ik heb geen idee of er eigenlijk iemand is die wel op schema loopt. Hoe dan ook, ik ben er trots op want het wordt een keimooi borduur(tje).  Uiteraard bijgaand een foto, en gauw weer verder. Hoewel ik vandaag besteed heb met het borduren/maken van de rode rand,want ook die moet steeds bijgewerkt worden,ik heb wel bedacht dat ik die eerst maar eens in grote lijnen ga maken,want voor mijn gevoel houdt het wel de borduursnelheid op,als je begrijpt wat ik bedoel ;)

zondag 8 mei 2011

Hoera, blok 13 af!!! (eindelijk)

Hallo  allemaal,

na lang niet geborduurd te hebben heb ik gelukkig de smaak weer te pakken van het borduren. En blij ben ik dus dat ik ook weer een blok af heb, voelt steeds weer als een nieuwe mijlpaal als je weer zo'n piepborduurwerkje af hebt. Mijn zus zeurt steeds maar dat ik mijn blog moet updaten,maar ja als je njiks doet hoef je ook niet te updaten,toch???
Dus zus......  bij deze; gedaan!!!

Uiteraard ook nog een foto voor het bewijs, de foto toont blok 11,12 en 13. Nog 2 dan ben ik op de helft. yes,yes,yes.

Inmiddels zijn mijn zus en ik ook aan een nieuw project begonnen; we gaan namelijk samen de Sixtijnse Kapel van Michel Angelo borduren!!! Ook hierover hebben we een blog aangemaakt. Via www.michelangeloinkruissteek.blogspot.com kun je ons volgen. Ook onze eigen hofleverancier Erna van de Twentse Borduurshop is wederom van de partij aangezien zij onze dmc-klosjes aanlevert. En dan denk je dat je al heeeeeel veel kleuren in da house hebt, met deze uitdaging zijn we er achter gekomen dat ik niet eens op de helft ben van alle beschikbare dmc-kleuren.