dinsdag 16 maart 2010

weekendje-weg-en borduren-dus-blog










Hallo allemaal, Zoals ik al eerder geschreven heb,ben ik afgelopen weekend met mijn zus (de freubeltante) een weekendje weg geweest om uitsluitend en alleen te borduren (af en toe slapen,dat ook) Het was erg gezellig en vooral veel te kort,maar we hebben lekker geborduurd en met de kleine meid getutteld. We hebben vrijdag een "voor"foto gemaakt en zondagavond een "na" foto waarop duidelijk te zien is wat we gedaan hebben. En ik kon het niet laten,ik ben ook met mijn fractal begonnen :) dus al met al best wat gedaan. Volgende keer gaan we langer en in elk geval zonder kindjes!!! Bijgaand de foto's natuurlijk en nu op naar de volgende blog. Mijn zus heeft ook nog een overzichtsfoto van mijn sal gemaakt,dus in t geheel.

donderdag 4 maart 2010

Mijn Fractal 149


Hallo daar ben ik nog eventjes, ik heb de afbeelding van mijn nieuwste borduuraanwinst gevonden,dus zoals beloofd laat ik die nog even zien, overigens heb ik wel al het materiaal in huis dus als ik wil................... :)

Blok 5 is klaar (nu al)


Hallo allemaal,

nou het is toch niet te geloven maar ik heb blok 5 nu al klaar!!! Heb er maar iets van 2 weken over gedaan ofzo, moet ik er wel bij zeggen dat mijn zus de Freubeltante me vreselijk opjaagt ;) en dat er bij dit blok geen regenboog zat waardoor het gewoon heerlijk borduren was.

Ik kan en ga nu meteen verder met het volgende blok,daar ben ik best bang voor want dat is het enige blok van deze SAL die volledig gevuld is !!!

Inmiddels is de handwerkbeurs ook geweest,was erg gezellig (we hebben mijn moeder een dagje uitgelaten) en ik heb er nog een Fractal gekocht, ik zal eens kijken of ik daar de afbeelding van kan vinden dan zet ik die er bij.

Tot de volgende update maar weer,moet nu gauw weer borduren, Daaaaahaaag.